ZHIVAGO

KWPN DÍJLÓ MÉNEK BAJNOKSÁGÁNAK GYŐZTESE

Kiváló elasztikus térnyerő mozgás és együttműködő képesség,
fantasztikus karakter, modern, sportos testfelépítés,
lenyűgöző utódok testfelépítésben,
megjelenésben és teljesítményben

    • Pavo Kupa győztes 5 évesen
    • KWPN DÍJLÓ MÉNEK BAJNOKSÁGÁNAK GYŐZTESE
    • 2011 ZZ nemzetközi győzelmek
    • Ermello St. György Nagydíj 73,29%legjobb teljesítmény a KWPN MÉNEK KÖZÖTT !!!

Marmagasság: 172cm – Született: 2004 – Szín: pej

Zhivago 5 éves korában Theo Hanzon nyergében megnyerte a holland fedezőmének legnagyobb versenyét M osztályban 2009/2010-ben kiemelkedő teljesítményével és együttműködő képességével. A páros a 2010-2011-es megmérettetésen szintén a dobogó első helyén végzett. A döntőben a KWPN MÉNVERSENYEN a legjobb eredménnyel, 89 ponttal végzett szintén a dobogó legfelső fokán. 2011-ben Zhivago számtalan győzelmet ért el ZZ Könnyű- és ZZ Nehézosztályban. 2012-ben Zhivago Theoval együtt sikeresen elérték a St. György Nagydíj szintet. Első debütálásuk Almelloban egyedülállóan kiugró eredménnyel sikerült, mely nem kevesebb, mint 73,29% volt. 2013-ban a Holland Nemzeti Bajnokságon Light Tourban második helyezést értek el, FreeStyleban pedig 3. helyen végezett a páros. Számos győzelem és bajnokság után Zhivago a tenyésztést szolgálta és 2016-ban Dinja Van Liere nyergében tért vissza a versenysportba. Számos kimagasló pontozás és kiemelkedő teljesítmény után részt vett Ermeloban a Fiatal Mének Díjlovagló Világ Bajnokságán. Zhivago volt a legjobban teljesítő KWPN DÍJLÓ MÉN A BAJNOKSÁGON!!!!

Zhivago egy becsületes, megbízható mén, nagyon nagy munkaképességgel rendelkezik, a munkához való hozzáállása kiváló, együttműködő képessége kiemelkedően magas. Lépése térnyerő, elasztikus. Ügetése kiváló, megfelelő önhordással és tolóerővel rendelkezik. Vágtája „hegyre fel” stílusú, erőteljes és kifejezetten térnyerő. A mén nagyon jó önhordással rendelkezik, kiváló egyensúllyal és nagyon sok rugalmassággal mozog. Zhivago fantasztikus érzést ad lovasának és hatalmas tehetséggel rendelkezik a díjlovas sporthoz.

TESTFELÉPÍTÉS:

Nagyrámájú, hosszú vonalú, kifejezetten a díjlovas sportra alkalmas típusú, hosszú lábú mén, mely felépítése „hegyre fel” típust képviseli. Feje önmagáért beszél. A nyak megfelelő hosszúságú, alakú és izmoltságú. Háta szépen ívelt. Lábállása megfelelő hosszúságú, lábai korrekt felépítésűek. Testfelépítése jól kifejlett és kifejezetten megfelelő minőségű. Lábai kellően fejlettek, erősek és egészségesek. Viselkedése stabil, megbízható. Őszinte, megbízható mén, könnyen kezelhető, az istállóban kifejezetten csendes.

UTÓDOK:

Zhivago utódai egyre jobban kiemelkednek nemzetközi versenyeken. Együttműködő képességük, testfelépítésük, kiváló karakterük és munkakészségük illetve munkabírásuk egyedülálló.

Németországban Filegra (Zhivago x Tango) az egyik legeredményesebb leszármazottja Holga Finken lovasával St.György Nagydíjban. Hollandiában Kristy De Roo 18 éves fiatal válogatott díjlovas versenyzik másik utódjával Floriannal kiváló eredményeket elérve (71%) és versenyzett tavalyi évben magával Zhivagoval is !!!

[yotuwp type=”videos” id=”re0hU9ZmW6U,G7hXYXeU6I4,sICUOCGjQQs,G7hXYXeU6I4,TjTIwGa1ss8″ per_page=”6″ title=”off” description=”off” player=”mode=popup&showinfo=0&rel=0″]

Bezár