SANDRO BEAST E.B.

Sandro Beast E.B. a világhírű top sportló és ugróörökítő Sandro Boy fia. Nemzetközi szinten 1,3 m versenyzett, utódai jelenleg FEI minősítő versenyeken 1,5 m-ig díjugratásban, de díjlovaglásban is igen eredményesen szerepelnek Németországban, Franciaországban, Hollandiában egyaránt. Leszármazottai Tenyészszemle és Kancaszemle győztesek, Elit Fedezőmének, kiválóan együttműködő sporttársak és igen magas szintű tenyészértékkel rendelkeznek egész Európa szerte.

Kiváló mozgásdinamika, modern és elegáns küllem,
átlagon felüli intelligencia.
Kiemelkedő együttműködő készség és ugróképesség
jellemzi utódjait nemzetközi szinten

    • Fiatal Lovak Világbajnoksága
    • Goedegekeurt fiatal mén, Zangersheide Elit Fedezőmén
    • Intelligens, sportos, magas szinten együttműködő modern utódok

Felállítási hely: Létavértes

Marmagasság: 175cm – Született: 2005 – Szín: pej

Sandro Beast E.B. a világhírű top sportló és ugróörökítő Sandro Boy fia. Sandro Boy és lovasa Marchus Ehning a világ legsikeresebb és legnagyszerűbb párosa a világ díjugrató sportjának az élvonalában. Számtalan nagydíjat, világbajnokságot nyertek a legmagasabb színvonalon: csak néhány Grand Prix győzelem a teljesség igénye nélkül: Frankfurt, Dusseldorf, Gera, London, Dortmund, második helyezett a Németországi Világbajnokságon Balveban és még hosszan sorolhatnánk.

Sandro Boy egyesíti a világhírű vérvonalat: Sandro x Grannus x Argentinus. Fia Sandro nagyon sok sikeres ugrólovat adott: Sambo (Christian Ahlmann), Sonic Empire (Scott Smith) Stöpke (Hugo Simon). Jelenleg utódai több mint 1. 500.000 Eur összdíjazásban részesültek. Franke Sloothaakkal Sandro a legmagasabb nemzetközi szinten versenyzett. Életének 30 évét Zangersheide színeiben és ménesében töltötte. A vérvonal nagyapai vonalait Grannust és Argentinust szintén nem szükséges sokáig méltatni, hiszen mindenki méltán ismeri ezeket a híres méneket: amellett, hogy rendkívüli nemzetközi sportkarriert futottak be az évszázad legsikeresebb ugróörökítői közé küzdötték be magukat.

Anyja: Acord II mare L Katinka = Walesca II a 776 Holsteini kancacsalád egyik méltán híres képviselője. Szintén ebből a kancacsaládból származik: Lucky Boy, Acorado, Ramiro, hogy csak a legismertebbeket említsük. A Holsteini teszten a legmagasabb pontszámot érte el és a tenyészindexe is szintén nagyon magas. Ez a kanca az anyja az elfogadott holland fedezőménnek Koriander (Mr. Concorde BJ), amelyet kis szerencsével igen jelentős összegért értékesítettek Olaszországba, ahol jelenlegi lovasa Giorgio Nuti. Walesca II teljes testvére az Arizona nevű kancának, aki : Baloubino B elfogadott tenyészméneknek az anyja, Herzhorn nevű kancának az anyja és a Levantinos nevű mén nagyanyja.

Accord II nyerte a Német Fedezőmének Tesztjét és az 5 éves lovak Bundeschampionatjában második helyezést ért el. Számos olyan engedélyezett fedezőmént hagyott maga után, mint Atlantic VDL.

​Walesca nagyanyja (v. Landgraf I) az anyja Cantuara-nak (Canturo) a legjobb 5 éves ugrólónak Olaszországban, akit Omar Bnomelli lovagol, Zidane-nak (Hearbreaker után), a második körös KSS ménnek az anyja, Lentininek Lavaletto után számos elfogadott holsteini ménnek, anyja Almo-nak (Acorado I után). Octave-nak (Acorado I után) és még sorolhatnánk.

​Ez a család olyan csúcsteljesítményű sportlovakat adott, mint Leandra (Otto Becker) és olyan méneket, mint Lucky Boy, Ramiro Lordanos, Acorado I and II és még sorolhatnánk…

​A fenti teljesítmények miatt büszkék vagyunk Sandro Beast E.B.-re és büszkén ajánljuk minden tenyésztő számára.

Bezár